Povestea cu telefonul prin care sigur ai trecut si tu.

Stii momentul acela cand…

iti cumperi un telefon nou sau chiar si un telefon folosit care este intr-o stare foarte buna? In primele zile faci tot posibilul sa ai grija de el. Ii cumperi huse cu flip, fara flip, din cauciuc, cu buza ridicata, tempered glass, folie de protectie, husa 360, adica tot arsenalul de protectie.

Cu siguranta ai avut perioade cand ai zis ca nu e nevoie de folie pe ecran si nici de husa, pentru ca tu o sa ai grija de telefon si nu o sa-ti cada din mana si nici din buzunar, doar ca lucrurile au stat un pic altfel…

Din pacate, cele de mai sus, se intampla exact la fel si in domeniul auto. Daca iti cumperi o masina noua, sau second, dar intr-o stare exceptionala, primele zile / saptamani sunt cele mai vitale. Daca nu te misti rapid sa protejezi caroseria de loviturile zilnice, atunci cu cat trec zilele, cu atat se degradeaza mai mult.

O lovitura de pietricica azi in far, maine trei pe autostrada in bara, poimaine deja esti nefericitul posesor al catorva ciupituri de piatra pe capota iar tie iti vine deja sa-ti tragi toate firele de par din prima saptamana.

Povestea se repeta…

La fel se intampla si cu pragurile si cu manerele de la usi. Pe zi ce trece, aduni cate o zgarietura pe prag, mai doua linii trase cu unghia in timp ce deschizi usa, mai o lovitura pe bara spate cand incarci cumparaturile in portbagaj si ai colectia completa de zgarieturi.

Ceea ce poti proteja azi, nu lasa pe maine

Acuma ca esti satul de vestile rele, e timpul sa-ti dam si cateva vesti bune spre foarte bune. Cea mai buna veste este ca exista rezolvare pentru problemele de mai sus. Rezolvarea vine cu foliile Paint Protection.

Acestea sunt folii total transparente din poliuretan, care se aplica pe caroseria masinii, iar suprafata cauciucata respinge loviturile zilnice. Ca sa ducem totul la un nivel si mai inalt si mai profesionist, acum sunt disponibile si folii cu regenerare. Asta inseamna ca loviturile si zgarieturile incasate dimineata, dispar in timpul zile de la caldura solara, deoarece folia isi recapata forma de la caldura primita. Astfel masina ta se regenereaza ca si in vechiul joc pe calculator, Carmagedon. Apasai un buton, iar masina se repara singura. Aici nu ai buton, deci e si mai tare :).

Acum ca ai informatia necesara pentru a-ti proteja masina, ideal ar fi sa treci la actiune si sa-ti protejezi masina pana nu este prea tarziu. Poti opta pentru o protectie totala a masinii, sau poti alege una din pachetele de protectie, care include zonele cele mai expuse la lovituri.

Citeste mai multe